Emoties

Je vraagt je af of het goed gaat met je kind.  Er is geen direct aantoonbare aanleiding maar je maakt je zorgen. Spelend Groeien helpt graag. Tijdens een kortdurend onderzoek van drie tot zes spelsessies brengen we de belevingswereld van jouw kind in beeld.  Dit doen we aan de hand van spelobservaties, beeldcommunicatie en kleine spelopdrachten. Zo krijgen we zicht op de beleving van het zelfbeeld, het gezinssysteem en school.

Samen met jou bespreken we de spelobservatie ’s. Zo krijgen we een duidelijk en compleet beeld van je kind. Wij vanuit onze deskundigheid en jij vanuit je ervaring als ouder.

Vaak wordt dan ook snel helder wat het kind nodig heeft om weer lekker in zijn of haar vel te zitten. Soms is dat iets kleins waar u als ouder zelf mee aan de slag kunt. Het kan ook zijn dat behandeling of een andere vorm van hulp nodig is. Wij denken graag mee en adviseren waar nodig.

Kosten in beeld brengen beleving en advies zijn € 560,00 (7 uur). Het betreft een Intake, drie spel observaties, terugkoppel en advies gesprek en verslag. Kosten beleving in beeld betreffen een richtlijn. wenst u ook een schoolgesprek komen er uren bij, wenst u geen verslag gaan er uren af, bent u geschieden en wenst u een gescheiden oudergesprekken komen er uren bij. Bij vragen hierover neem contact op met Marieke Bertens.

SOS kinderen & emoties

Workshop SOS kinderen en emoties